HUURTENT DE WAARD

Comfortabel kamperen in onze vergrote zilvermeeuw de Waard-tent. Dit is de grootste tent uit de collectie en doet zijn naam alle eer aan. Het woongedeelte is 2 x 4,50 m groot, met een inloophoogte van 2.50 m. Daarachter de 3 ruime slaapvertrekken.

De tent is uitgebreid met een varioluifel en windschermen van in totaal nog eens 2,50 x 4,50 m groot, een extra ruimte die het buitenleven aangenaam maakt bij wat minder weer en altijd schaduw biedt.

In de woontent is er veel ruimte voor je eigen spullen, er zijn zelfs 2 kasten aanwezig. Slapen zult je goed doen, want er zijn echte bedden aanwezig. Zij zijn voorzien van lattenbodems en goede matrassen. Er is een 2 persoonsbed van 140×200 cm en 2 x 1 persoons 70×200 cm.

Op aanvraag kan er een kinderbedje en kinderstoel gratis bij geplaatst worden.

De tent is geschikt voor maximaal 4-5 personen.

De tent is geplaatst op een houten vlonder zodat je geen last heeft van vocht of kou.

Onder de varioluifel vindt u het kookgedeelte, met een 4 pits gasstel, tafelmodel koelkast met vriesvak en kast. Alles is aanwezig van pannen, borden tot afwasborstel. Er is een grote tafel met stoelen en skottelbraai aanwezig.

Bij de tent hoort ook een picknick tafel en parasol.  Een bbq kun je van ons lenen.

Uitpakken en genieten, dat is het enige wat je hoeft te doen, want de bedden zijn al voor je opgemaakt. Het leuke van kamperen combineren met de luxe van een volledige ingerichte luxe De Waard-tent.

Op het camping terrein is gratis Wifi.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Bezet
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

Name*:

Email*:

Phone:

Details: