Zomer 2020

Eindelijk is de zomer begonnen op Domaine la Valade! Wat was het tot nu toe een raar jaar voor iedereen, door het Corona virus. Wie had kunnen bedenken dat ons seizoen zo stil zou beginnen en zoveel verdriet en onzekerheid zou brengen voor velen om ons heen. Maar er waren ook zeker lichtpuntjes te noemen, de natuur deed zijn uiterste best om ons te overtuigen van zijn pracht en praal. En drukte ons met de neus op de feiten om te genieten van al het moois om ons heen. De stilheid bracht ons terug naar onszelf, en maakte dat we krachter dan ooit de zomer ingaan.

Hoe blij we dan ook waren dat alle grenzen opengingen en we voorzichtig onze deuren weer mochten openen voor gasten. Ineens weer kinderstemmetjes horen op de camping, een babbeltje maken ..en de 1e table d’hôte avonden. Heerlijk.

Op het laatste moment toch nog op zoek naar een zomerhulp en kijk daar, via via, kwam daar de mail van Sam binnen. Even gebeld met elkaar en we waren er snel uit, ja we hebben een match. Superleuk dat Sam snel naar ons toekomt en 4 weken ons gaat helpen op Domaine la Valade. Ze steldt zichzelf in het kort even voor aan jullie..

 

 

Bonjour,

mijn naam is Sam, ik ben 18 jaar en  woon in Zoetermeer. Deze zomer kom ik helpen op Domaine La Valade en heb daar ontzettend veel zin in. Ik ben een vrolijke en spontane meid die houdt van een dolletje op zijn tijd. Ik houd van koken maar vooral van zelf lekker opeten 😉  Ik rijd al heel lang paard, en ga al van jongs af aan mee op allerlei pony kampen. Daarnaast stonden mijn ouders tot dit jaar op een camping en deed ik altijd mee met het animatieteam. Ik volg de opleiding verpleegkunde en mijn droom is om ooit oncologie-verpleegkundige te worden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.