Vernieuwde  La Valade website                                               

Eens in de zoveel jaar zit het er weer aan te komen en na enig uitstel kon er nu geen afstel meer komen. De website was danig aan vernieuwing toe. Niet dat wij dat nou zo 1 2 3 zien, dat zegt waarschijnlijk meer over onze prioriteiten..hihi….maar het geheel erachter wel, want er werd van alles niet meer ondersteund. Dus verouderd, versleten, te traag, teveel spam..En ja, tuurlijk is het goed om mee te gaan met de tijd en er een frisse wind door te laten waaien.

Onze immer geduldige webdesigner, Rik , heeft er hard aan gewerkt om alles om te zetten. Wat goed was ,blijft ,wat beter kon is gedaan. Het ziet er weer lekker fris uit, merci beaucoup Rik.

Na die noeste arbeid mag ik aan de slag. Met YouTube filmpjes en uitleg in ‘Jip en Janneke taal” van Rik, begeef ik me nu in de wondere wereld van WordPress. Zoals jullie misschien zien zijn er een aantal zaken veranderd. Je kunt online een boekingsaanvraag doen. Je mag natuurlijk ook altijd via de mail , messenger of whatsapp contact blijven zoeken.

Het geheel heeft een modernere uitstraling gekregen en we hopen ,meer gebruiksvriendelijkheid. De tarieven zijn duidelijker vermeld. De activiteiten pagina is keimooi en lekker ingevuld, al zeg ik het zelf..En ook de blogpagina zal nu eenvoudiger zijn te bewerken…fijn..want ik blijf schrijven leuk vinden.

Het is nog niet af, goed werk heeft tijd nodig. Maar we zijn al online. Er volgen nog updates in de talen ( Duits is vervangen door Engels) , foto’s en spellingchecks. Dus..werk aan de winkel…

Maar kijk gerust alvast lekker mee op onze vernieuwde La Valade website en heb je tips..mail gerust even op  info@domaine-lavalade.com

Heb jij nog hartstikke leuke, ontroerende, toffe, mooie, sfeervolle foto’s van je verblijf bij ons afgelopen jaar? Mail ze gerust door. En wie weet komt jou vakantiebeleving wel op onze website te staan.

Salut et a bientôt maar weer…

Yvonne, Domaine la Valade 18 dec 2019.

One Comment

  • rschots schreef:

    Leuk omschreven Yvonne! En ik zie het als een compliment dat jullie deze website weer opnieuw door mij hebben laten ontwikkelen!
    Met vriendelijke groet,
    Jullie vertrouwde webdeveloper Rik Schots

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.