Uit de oude doos..

 

Deze week kwam op Facebook voorbij dat onze kater Dupond 3 jaar geleden zijn staart kwijtraakte…zielig voor hem..maar hij is zonder staart nog net zo lief en klimt nog net zo behendig de

bomen in..

Het ophalen van Dupond, was een heel verhaal..lees je mee? Leuk! Heb je nog mooie foto’s van Dupond met of zonder staart?? stuur ze me gerust door..

Mannen met baarden en katten zonder staarten

 

Nou daar komt ie dan he..ga er maar even voor zitten… Vanmiddag samen met Linda naar Uzerche om Dupond op te halen, Rob is niet thuis en dus de auto ook niet. Vandaar…je kent t wel gezellig kletsen onderweg, komen we daar binnen kunnen we meteen naar boven doorlopen naar de spreekkamers. Lopen we meteen onze knappe..zeer gelieve ..favoriete dierenarts tegen..juist ja Arnaud…tegen het lijf. Een warm welkom …aha les dames les cheveaux….ja..Arnaud met baard deze keer..zonder aarzelen meteen een welkomsbissous op beide wangen bij mij..en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen..hihihi. Linda helemaal in haar nopjes, want ja ook zij krijgt nu haar 1e kussen van hem…joepie. Zijn collega Michel ( hij is heel aardig en kundig,maar ja..niet zo good looking..) staat erbij en kijkt ernaar en zegt dan als hij kust dan ik ook..haha..Dus ook met Michel zijn we nu op kus nivo….haha

Vervolgens naar de ruimte waar de dieren in hun hokjes zitten, Arnaud pakt een kattenbakje op met een tijgerkat,voila hier is hij. Ik kijk..he..die is lichter getijgerd..en is niet mijn bakkie. Blijkt dat ook deze kat zijn staart heeft moeten laten amputeren en onze Dupond was nummer 3 deze week…heel bizar. Blijkt Dupond in de volgende ruimte te verblijven..poeh gelukkig..wij allemaal lachen..de vraag is natuurlijk wie was nou waarvan onder de indruk??? Arnaud van deze 2 knappe paardenmeisjes die zich aangepast hebben aan het franse land…Linda die nog beduusd was van de kussen ..of ik door de Arnaud met baard…of de zielige katten zonder staarten…tja…..

 

 

Nog kletsend lopen we naar de auto, waarbij Arnaud zo aardig is om de kat in de bench te dragen..solliciteert Linda meteen maar even naar een baantje bij de kliniek. Wel ja waarom ook niet…en nodig ik hem nog maar eens uit om te komen paardrijden. Volgens Linda ben ik een goede professor ( leraar op zijn frans) als hij zegt dat hij bang is..hihi..dus..wie weet….

In de auto verteld Linda nog giechelend , i hate beards, but love kisses. Kortom het was een leuk staartje van het verhaal van Dupond zijn accident.
Dupond is inmiddels lekker thuis, omdat onze katten niet binnenkomen mag hij voorlopig even bijkomen in de badkamer van ons ‘zomerpaleis’ waar hij een lekker mandje heeft, eten, drinken en een verwarming. Over 2 weken terug om het verband te verwijderen en controle..of eerder mocht het niet goed gaan met hem. Meteen een lekker bakkie eten gehad..nu gewoon rustig herstellen..arme poes..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.