TINY HOUSE & BREAKFAST

Voor onze gasten bieden we in het hoogseizoen de mogelijkheid aan om het verblijf met een nacht te verlengen door gebruik te maken van onze Tent & Breakfast. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping en overnacht in een eenvoudige, maar geriefelijke tent. De volgende ochtend wordt je ontbijt geserveerd in onze table d ‘hôte ruimte. Veel gasten maken van deze service gebruik als ze met een eigen tent op vakantie gaan. De laatste dag breek je je eigen tent af, wij zetten onze tent op en de volgende morgen kun je op tijd en uitgerust aan de thuisreis beginnen. Informeer naar de mogelijkheden.

De tent is voorzien van 2 aparte slaapkabine’s met ieder een 2 persoonsluchtbed, 4 stoelen en een tafeltje, ontbijten doe je in onze table d’hôte ruimte.
Prijs per nacht in het hoogseizoen € 60,00 op basis van 4 personen.
Graag vooraf reserveren.

Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om meerdere vakantiehuizen tegelijk te huren voor een cursus die je zelf kunt organiseren hier.In overleg kunnen wij de maaltijden verzorgen en of evt. ruimtes beschikbaar stellen.

Zo is het bijv. mogelijk om een kookcursus te geven op Domaine la Valade, een semi-professionele keuken is beschikbaar.Maar denk ook aan fotografie,schilderen of meditatie cursus.

Er is eens een week georganisseerd voor een groep gasten met hun jachthonden, die zelf hun trainingen verzorgden op ons uitdagende terrein.

Er is een cursus Natural Horsemanship verzorgd.

We bieden ruimte aan gasten die in hun vakantie, een activiteit willen organiseren, zoals cupcake’s bakken.

Maar ook wandelaars die de route naar Santiago de Compostella volgen en ruiters op trektocht door de Correze, kunnen we onderdak bieden.

Het is mogelijk om prachtige ritten in de omgeving met onze Ierse Tinkers te maken onder begeleiding van Yvonne. Alleen voor ervaren ruiters vanaf 15 jaar. Op verzoek kan er een paardrijarrangement worden worden samengesteld. Hierbij zijn er ook mogelijkheden om uitsluitend paardrijlessen op ons terrein te volgen. Informeer naar de mogelijkheden.