ETEN EN DRINKEN

Wat is table d’hôte? Table d’hôte is een familiale en regionale maaltijd, waar je samen met de eigenaren kunt genieten van de pracht die de regio’s rijk zijn. La table d’hôte is enkel gereserveerd voor diegenen die overnachten op ons Domaine.

Op Domaine La Valade bieden we onze gasten, in het hoogseizoen, gemiddeld 2 keer per week de gelegenheid aan om aan te schuiven aan de table d’hôte. Op vaste dagen, zondag serveren we een 3 gangen menu en woensdag of donderdag verzorgen we een uitgebreide table BBQ .

In het laagseizoen koken we ook graag voor kleinere gezelschappen ,minimaal 6 volwassenen. Niet op een vaste dag, maar in overleg met de aanwezige gasten en afhankelijk van onze eigen werkzaamheden.

Er wordt een menu geserveerd bestaande uit ; een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en koffie of thee met wat lekkers erbij. De table BBQ bestaat uit een aantal heerlijke salades, baguette, sauzen en de vlees en/of vis gerechten worden door ons voor je bereid op de BBQ.

De prijs die wij vragen is € 20,00 per persoon excl. drankjes. Voor schappelijke prijzen kan er een keuze gemaakt worden uit onze drankenkaart. We kunnen de streekwijnen van Saillant zeer aanraden. En wie weet is er wel een lekker eigen gebrouwen apéro naar je smaak.

Voor de jonge gasten wordt gewoon meegekookt en tot 12 jaar vragen we hier    € 10,00 voor , vanaf 12 jaar de volwassen prijs. Zijn de kinderen jonger of eten ze mee vanaf je bord kan dit natuurlijk ook, geef dit even aan bij de reservering. Voor deze kleintjes wordt dan ook géén stoel aan tafel gereserveerd.

We vinden het gezellig als kinderen mee eten,maar we vragen wel aan de ouders om de kinderen aan tafel te houden tijdens het eten, zodat iedereen kan genieten van een gezellige maaltijd. Neem evt. zelf iets te spelen/of te kleuren mee zodat de kinderen zich vermaken.

We geven tijdig aan wat er op het menu staat en evt. wordt met de gasten overlegt wat wenselijk is, bij kleinere groepjes, of bepaalde diëten. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of veganistisch, geen probleem .We zijn meer dan ervaren in onze keuken om voor je een heerlijk gerecht te maken.

Is er een van je kinderen of jezelf misschien jarig op vakantie? Geef het even aan bij ons. We kunnen in overleg met je taart voor je bakken of zelfs het feestje verzorgen voor je.

Op vrijdagavond is het mogelijk om de heerlijke frietjes van Rob te bestellen.