12 ½ jaar Domaine la Valade                                                               23 juli 2020

 

Beste vrienden en gasten,

We willen jullie bij deze informeren, dat wij na 12 ½ jaar, het stokje gaan overgeven  van ons mooie Domaine la Valade. We hebben het met veel liefde en plezier opgebouwd tot een prachtige plek, waar velen van jullie een 2e thuis vonden tijdens de vakantie. Al die jaren hebben we genoten van iedereen om ons heen en nu vinden we het tijd worden om een nieuwe weg in te slaan.

Ons Domaine is verkocht aan een Frans gezin die hier hun eigen stek gaan creëren en ook gastheer en gastvrouw zullen worden op hun eigen manier. Vanaf begin oktober zullen zij hier komen wonen. Onze ezels en pony’s, Chanel de geit, de schapen, de kippen en de katten en 3 van onze paarden blijven hier.

Wij blijven in Frankrijk wonen, met onze honden en de 3 andere paarden. En zijn op zoek naar een nieuwe stek ,het liefste hier in de buurt. We willen nog 1x een huis/boerderijtje renoveren, op onze eigen manier. Waar we het wat rustiger aan kunnen gaan doen en kunnen genieten van het mooie Franse leven.

Tot die tijd blijven we vooral doen waar we goed in zijn, ervoor zorgen dat jullie in deze rare tijden, heerlijk vakantie kunnen vieren. Nog een keer samen mooie herinneringen maken, die we zullen koesteren. We willen iedereen heel erg bedanken, die we in het verleden, maar ook in dit jaar mogen ontvangen. Voor jullie verblijf hier, alle gezelligheid, de vrolijke momenten, de volle tafels, veel goede gesprekken en voor de dierbare vriendschappen die zijn ontstaan.

Gasten die voor het komende jaar een optie of een reservering hebben lopen bij ons, zullen we hierover nog persoonlijk benaderen.

Laten we er samen nog een mooie zomer en nazomer van maken, en voor diegene die we dit jaar niet meer zien….wie weet tot een andere keer op een andere plek..

Merci Beaucoup et Au revoir

 

Rob en Yvonne Peters-Bausch            Domaine la Valade         Vigeois

 

merci

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.