Reacties  

 
+1 #68 Thomas 13-11-2016 10:42
Andrea und Thomas sept 2016
Liebe Yvonne und lieber Rob! Aus dem fernen Wuppertal, wo uns leider der Alltag schon wieder vereinnahmt hat, grüßen wir euch nochmals und sagen Dankeschön für die herrlichen Urlaubswochen bei euch. Euch jetzt ein gutes Umziehen in "unser" Haus und einen guten Herbst, alles Liebe von Thomas und mir!
Citeer
 
 
+2 #67 Jeroen 13-11-2016 10:26
Familie Smaling aug 2016
Dank voor een heerlijke vakantie. Het begint 's morgens al met het ophalen van de broodzak en 's avonds eindigt het iedere dag met de sterrenhemel en de roep van een verdwaalde uil. De boomhut als middelpunt, waar de verhalen van de andere gasten worden gedeeld en aangehoord. De gezamenlijke barbecue of diner. Het sanitair is beter als thuis. Met het ongelukje heb ik ook de klapstoel mogen uittesten. De tent was overcompleet. Zelfs de notenkraker was aanwezig. En dus de noten ook. De bedden zijn top. We zijn al weer een paar weken verder. Voor het eerst is het fotoalbum nu al klaar. Kunnen we de beelden bij ons vakantieverhaal versterken. Ik kan alleen maar zeggen; we komen nog een keertje. Dank !!!
Citeer
 
 
+2 #66 Arja 13-11-2016 10:25
Arja en Marco 17-9-2016
Voor de mensen die nog op zoek zijn naar een leuke plek in Frankrijk. Wij zijn net terug gekomen van een heerlijke ontspannen week bij Domaine La Valade in Vigeois gevonden via deze groep. We hadden daar een gite gehuurd voor ons zelf en onze twee honden. De ontvangst was een warm bad, bosje bloemen op tafel, producten van de Domaine op tafel en kussens op de tuinstoelen. Omdat we aankwamen op vrijdag hadden we zelfs de keuze of we friet wilden eten zodat we ons geen zorgen hoefden te maken over voedsel op onze eerste avond. Ook de later in de week georganiseerde bbq was top. Het vlees en de salades waren heerlijk en een echte aanrader om aan mee te doen mocht u besluiten een bezoek te brengen aan de Domaine. Ondanks de vele mogelijkheden zoals het huren van een gite of safaritent, of het kamperen met eigen tent of vouwwagen is alles heel kleinschalig en voelt heel persoonlijk maar met voldoende ruimte voor uw eigen privacy. Onze honden hebben genoten van de heerlijke omheinde tuin waar de hele dag door zowel zon als schaduw te vinden is.
Op het Domaine zelf leven diverse dieren onder andere kippen, schapen, geiten, ezels en 6 Tinkers (paarden). Aangezien onze honden beschikken over jachtinstinct was het afwachten hoe dat zou gaan, maar dat ging super. Alle dieren staan in hun eigen ruimte en u heeft zelf de keuze in hoeverre u in contact komt met de overige dieren. Bent u paardenliefhebb er en heeft u zin in een rit, ook dan kunt u uw hart ophalen. Een bezoek aan de Franse nationale stallen op een steenworp afstand in Pompadour is dan een aanrader. Verder leent de omgeving zich prima voor heerlijke wandelingen in de natuur of een bezoek aan één van de sfeervolle dorpjes.
Rob en Yvonne Peters-Bausch, dank jullie wel voor deze heerlijke week. Jullie zijn geweldige mensen met een prachtige plek.
Citeer
 
 
+1 #65 José 13-11-2016 10:23
José,Rob en Brent 25-9-2016
Van tevoren las ik ergens een recensie van iemand die iets zei in de trant van "ik zou liever niet willen schrijven hoe heerlijk het hier is, je wil het liever voor jezelf houden". En inderdaad, dat klopt....stieke m wil je dit plekje voor jezelf houden! Wat hebben we een heerlijke week gehad!! Veel te kort! Prachtige gite! Enorm genoten van alles: de table d'hôte, de gezelligheid, de omgeving, de rust, de gastvrijheid, de buitenritten en Brent vooral van alle dieren! Wij komen zeker een keer terug!! Dankjulliewel!
Citeer
 
 
+2 #64 Lisette, Rob, Sofie & Jasmijn 10-11-2016 13:16
Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad op Domaine La Valade!
De locatie is prachtig en ligt in een hele mooie omgeving.
Onze dochters hebben zich geen moment verveeld. Kijken bij de ezels, paardje rijden, ze vonden het geweldig!
De warme broodjes in de ochtend, de BBQ's en niet te vergeten de patat van Rob, alles fantastisch geregeld!
We komen zeker nog een keer bij jullie terug!
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen